עוגת סולת טעימה וממכרת

 

תמי מורד
עוגת סולת
משתפת המתכון –  תמי מורד
עוגת סולת הכי טעימה וממכרת
כל המשפחה מתנחמת בעוגה הזו
המרכיבים-
קורט מלח
4 ביצים שלמות ללא הפרדה
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
כוס וחצי סולת
חצי כוס קוקוס
כוס קמח
1 אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים
ההכנה-
מקציפים במיקסר את הביצים עם קורט מלח
ומוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה (בערך 4-5 דקות),
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן בהדרגה,
סולת, קוקוס, קמח, אבקת אפיה ולבסוף את מיץ התפוזים לעוד כמה שניות.
משמנים תבנית מלבנית הבינונית 20/30
שופכים את הבלילה ומפזרים חצאי שקדים לאורך כל העוגה,
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (אפיה רגילה לא טורבו), למשך כ-45 דקות.
נועצים קיסם ואם הוא יבש העוגה מוכנה.
איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה סירופ שהוכן לפני
מבשלים בסיר עד שהכל נמס
כוס וחצי סוכר, כוס מים, 2 סוכר וניל ומיץ מחצי לימון טרי.
מפזרים מיד קוקוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *