קציצות בקר מטוגנות אלו הקציצות של יום שישי
בתוך לחמנייה או חלה זה טעים יאמיי
אפשר להכי גם מעוף או הודו
מאת – ליזט יחיאל
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון בקר
2 בצלים חתוכים דק לקוביות
פטרוזיליה קצוצה לפי טעם
שתי פרוסות חלה מושרות במים ולסחוט היטב
ביצה
מלח פלפל שחר
ההכנה –
לטגן את הבצל הקצוץ היטב .
לקרר . לפורר את החלה הרטובה.
לערבב את כל החומרים יחד כולל הבצל.
להשאיר למנוחה חצי שעה שיספגו הטעמים.
לחמם שמן לא עמוק במחבת גדולה .
להרטיב ידיים להכין קציצות שטוחות ולטגן משני הצדדים.