קציצות מטוגנות של יום שישי

ליזט יחיאל

קציצות בקר מטוגנות אלו הקציצות של יום שישי

בתוך לחמנייה או חלה זה טעים יאמיי

אפשר להכי גם מעוף או הודו

מאת – ליזט יחיאל

המרכיבים-

חצי קילו בשר טחון בקר

2 בצלים חתוכים דק לקוביות
פטרוזיליה קצוצה לפי טעם
שתי פרוסות חלה מושרות במים ולסחוט היטב
ביצה
מלח פלפל שחר
ההכנה –
לטגן את הבצל הקצוץ היטב .
לקרר . לפורר את החלה הרטובה.
לערבב את כל החומרים יחד כולל הבצל.
להשאיר למנוחה חצי שעה שיספגו הטעמים.
לחמם שמן לא עמוק במחבת גדולה .
להרטיב ידיים להכין קציצות שטוחות ולטגן משני הצדדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *