לביבות כרובית אלה הכי מנחמות
כמה שהן טעימות
מאת – שירן חדד
המרכיבים-
כרובית בינונית
2 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
כוס פירורי לחם
3 כפות קמח
ההכנה –
לבשל את הכרובית ותפוחי האדמה עד לריכוך. לסנן ולקרר.
למעוך לפירה ולהוסיף ביצים מלח, פלפל מעט כורכום ,פירורי לחם וקמח.
לחמם שמן במחבת שטוחה.
ליצור קציצות עגולות ויפות
לטגן עד להזהבה יפה ולשים על נייר סופג.
מומלץ להגיש עם צ'ילי מתוק