נמס בפה – עוגיות סהרונים עם אגוזים

רחלי יובוב
המרכיבים-
חצי קילו קמח
200 גר' חמאה -מחמאה
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
1/4 כוס מים
אבקת אפייה
 סוכר וניל
כוס וחצי  אגוזי מלך טחונים
ההכנה-
לשים בקערה את כל החומרים ולערבב טוב, את הקמח להוסיף בהדרגה עד שהתקבל בצק חלק.
לתת לבצק 20 דק' מנוחה אפשר למקרר.
לקרוץ נחשים ולעשות צורה של סהרונים.
להכניס לתנור  אפייה – 180 מעלות 15-25 דק' לא לאפות יותר מדי, הן צריכות לצאת בצבע בהיר
להמתין שיתקררו ולפזר אבקת סוכר
בהצלחה
ובתאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *