סלט סלק ממכר ומלא בריאות בתוספת גרעיני דלעת.
תכינו למשפחה
מתא – צביה אורן
המרכיבים-
4-5 סלקים בינונים מבושלים עד לריכוך קל.
1/2 כוס גרעיני דלעת ( מעט מושחמים על מחבת)
1 מיץ לימון סחוט טרי
1 כף תרכיז רימונים
1/2 כפית מלח ורוד הימלאיה
1 שן שום חתוכה לקוביות קטנות.
1/4 פלפל אדום חריף
2 כפות שמן זית
מעט פטרוזיליה קצוצה לעיטור.
ההכנה –
את הסלקים מקלפים חותכים לעיגולים וחותכים עם המכשיר לדוגמא כמו צ’יפס,
אפשר לחתוך קוביות, מקלות ועוד.
מניחים בצלחת הסלט.
מערבבים את כל המרכיבים, שן שום, פלפל אדום,שמן זית , פלפל שחור, מחץ לימון, תרכיז רימון
מערבבים ומזלפים על הסלק.
מוסיפים 1/2 כוס גרעיני דלעת, מערבבים מעט,
מוסיפים את הקוביות של השום החתוך , את ה פטרוזיליה הקצוצה.
סלט סלק כתוספת לכל דבר, מנת בשר, דג במיוחד,
או סתם לזלול עם כף ולהרגיש את הבריאות ש טעינה את הגוף.
לאחר זילוף של כל מרכיבי הרוטב,
מניחים למיזוג הטעמים.
פשוט משתבח למחרת.