זה טעים מאוד
וגם קל להכין למשפחה
תפוחי אדמה מעוכים
מאת – אריאלה גולדמן
המרכיבים –
תפוחי אדמה קטנים זן אדום בקליפתם.
שמן זית
רוזמרין
מלח
פלפל גרוס
צ'ילי
ההכנה –
– לבשל תפוחי אדמה במים רותחים עם כפית מלח 35 דקות או עד ריכוך מושלם. לסנן היטב מנוזלים.
– לחמם תנור מראש לחום גבוה 230 מעלות תוכנית אפייה רגילה
– לסדר את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפייה.
למעוך את תפוחי האדמה עם תחתית רחבה של ספל שישתטחו אך לא יתפרקו.
– להזליף שמן זית בנדיבות
– לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח גס,מעט צ'ילי גרוס
– לעטר בעלי רוזמרין טרי
– לאפות עד הזהבה מושלמת