המתכון הזה כמו במסעדה סינית
מאת – דבי ממן
המרכיבים-
עלי סיגר
כל הירקות לחתוך לרצועות –
בצל
גזר
פלפל אדום
כרוב ירוק
נבטים
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב צ'ילי מתוק
ההכנה –
להקפיץ במחבת עם מעט שמן את הירקות ממש כמה דקות עד לריכוך קל.
את הנבטים להוסיף בסוף להקפצה של דקה אחרונה.
לסנן ולקרר.
למלא עלה סיגר ולסגור עם חלבון ביצה.
לטגן בשמן עמוק
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק יש לקנות בכל הסופרים בעמדה האסייאתית.