מרק תירס תיילאנדי בטעם פיקנטי
טעים בטירוף
הרכיבים –
3 קופסאות שימורי תירס
חזה עוף או פרגית 250 גר
בצל קטן
קרם קוקוס 0.5 מ"ל
קארי אדום לפי טעם
מלח
בצל ירוק
ההכנה–
חותכים את העוף לרצועות קטנות ודקות. מבשלים בסיר עם מים את קוביות עוף ובצל קצוץ בערך 20 דק'.
מוצאים מהסיר שמים בקערה.
לתוך המים שמים את 1/2 2 תירס מוסיפים מלח לפי הטעם, חשוב שתישאר מתיקות.
מבשלים 10 דק, גורסים בבלנדר למחית.
מוסיפים את שאר התירס, מחזירים את העוף מוסיפים קרם קוקוס, מוסיפים קארי אדום לפי הטעם. מבשלים על אש קטנה עוד כ 15 דק.
בצל ירוק ומגישים .