חג חנוכה שמח ומלא סופגניות טעימות!
מלאה בבועות אויר
טעימה סוףףף
סופגניות נדירות
המתכון מאת – שני אברהם
המרכיבים-
ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
רבע כפית מלח
4 ביצים
כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
2 כפות ברנדי
ההכנה –
לשים בקערת המיקסר את היבשים ( חוץ מהמלח).
לערבב ולהוסיף הרטובים. להתחיל בלישה איטית כשמתאחד הבצק להוסיף את המלח וללוש כעשר דקות.
לכסות את הבצק ולהתפיח כשעה.
לחלק לכדורים לכדרר ולהניח אותם על ניירות אפייה . 100 גר' כל כדור
או 50 גר' לסופגנייה קטנה מיני.
להתפיח עוד שעה.
לטגן בטמפ' 160-170 מעלות שמן עמוק עש שזהוב כמו בתמונות
מילוי –
ריבת חלב , ריבה אדומה
שוקולד מה שבא לכם
2 תגובות
שלום
הספגניות יוצאת משלמות וטעימות
תודה רבה
תודה