המתכון הזה אתם חייבים להכין
לימי החורף הקרים ולסוף השבוע
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
שקית סוכר וניל
גרידה מתפוז
2 כוסות קמח תופח
לתערובת החומה- לערבב
כוס מתערובת העוגה
כפית קקאו
כפית מיץ
כפית אבקת אפייה
ההכנה –
נקציף חלבונים עם כוס סוכר עד שמתקבל קצף יציב.
נעביר לקערה אחרת.
באותה קערה של המיקסר נקציף צהובים עם חצי כוס סוכר גם עד שמתקבל קצף תפוח מאוד.
נוריד מהירות של המיקסר ונוסיף , שמן, מיץ ,וניל גרידה נערבב ונוסיף קמח.
נקפל את התערובת לחלבונים המוקצפים.
נוציא כוס מהתערובת לערבוב התערובת החומה.
נעביר את הבלילה של העוגה לתבנית עם חור . סיר פלא .לא לשמן.
נוסיף בלילה חומה ונקשקש עם מזלג ליצור שיש.
נאפה 170 מעלות בערך שעה.
2 תגובות
רציתי לדעת למה לא לשמן את העוגה?
העוגה לא תידבק לתבנית?
לא נדבקת ככה היא יוצאת גבוהה