אין על לביבות מכרובית
הכי טעימות
מאת – ורד יונה
המרכיבים –
כרובית בינונית
בצל מגורד וסחוט מנוזלים
3 כפות קמח גדושות תופח
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
ההכנה –
להרתיח את הכרובית וכשהיא רכה לסנן היטב.
להעביר לקערה לרסק עם מרסק של פירה.
ושוב להעביר למסננת ולסחוט .
לשים בקערה עם הבצל ולהוסיף קמח תופח, 2 ביצים מלח , פלפל שחור , כורכום .
לחמם שמן במחבת שטוחה
לטגן לביבות עד שהן שחומות .
לשים על נייר סופג .
חג שמח ובהצלחה