אין על לביבות מכרובית

ורד יונה

 

אין על לביבות מכרובית

הכי טעימות

מאת – ורד יונה

 

המרכיבים

כרובית בינונית

בצל מגורד וסחוט מנוזלים

3 כפות קמח גדושות תופח

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

מעט כורכום

ההכנה

להרתיח את הכרובית וכשהיא רכה לסנן היטב.

להעביר לקערה לרסק עם מרסק של פירה.

ושוב להעביר למסננת ולסחוט .

לשים בקערה עם הבצל  ולהוסיף  קמח תופח, 2 ביצים  מלח , פלפל שחור , כורכום .

לחמם שמן במחבת שטוחה

לטגן לביבות עד שהן שחומות .

לשים על נייר סופג .

חג שמח ובהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *