סיר נדיר לשבת קציצות בקר מקורמלות

שירן מלכה

 

קציצות בשר מקורמלות

זה סיר נדיר

את המתכון הזה אתם חייבים לשמור ולהכין!

מאת שירן מלכה

המרכיבים
500  גרם בשר טחון
1 בצל
1 תפוח אדמה קטן
חצי צרור כוסברה
2 כפות קמח או  קמח תפוח אדמה
כפית א אפייה
1 ביצה
2 כפות שמן
כפית ת. לקציצות

מלח פלפל שחור

חצי כפית כורכום.

לרוטב –

בצל גדול

מלח

סוכר

כורכום

כמון

פלפל שחור

מרק עוף

א.מרק בצל

 

ההכנה

את הבצל, תפוח אדמה וכוסברה לקצוץ במעבד מזון
ולהוסיף את שאר המרכיבים, לערבב ולהכניס למקרר להתייצבות וספיגת טעמים 30 דקות.

לאחר מכן מוציאים מהמקרר ומכינים מהעיסה כדורים, טובלים כל קציצה בקמח תפוח אדמה ומטגנים.

בנתיים מכינים את הרוטב המקורמל שלנו
בצל חתוך לפרוסות
כף סוכר לבן, חצי כפית כורכום, כפית כמון, כפית מרק עוף, כפית אבקת מרק בצל.

מטגנים בצל עד להזהבה יחד עם כף סוכר לבן
מוסיפים את שאר התבלינים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים.
חוזרים לקציצות שלנו, לאחר שטיגנו את כל הקציצות מ-2 הצדדים מכניסים אותם לסיר עם הרוטב, להבה נמוכה 35-40 דקות וקיבלתם קציצות מעלפות!
להגיש עם  אורז לבן
בהצלחה ובתיאבון

לעוד מתכונים שלי – מוזמנות באהבה
https://www.instagram.com/Shiranmalka10/?fbclid=IwAR3FYlHUZJIAbT0Wodsep2NdBVMm6DIyn_z4U6aXsB9rSNQUjBKKG3TRldI

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *