מג'דרה מושלמת בעשר דקות
יצא טעים סוף הדרך
מאת – אתי הרטל
להשרות את העדשים 24 שעות
המרכיבים –
כוס עדשים חומות להשרות במים ולסנן
שתי כוסות אורז בסמטי
בצל גדול קצוץ
שמן זית
מלח
פלפל שחור
כמון
4 כוסות מים רותחים
ההכנה –
לטגן בצל עם שמן זית עד להזהבה, להוסיף את האורז והעדשים אחרי סינון, להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב ולטגן מעט.
להוסיף את המים, לערבב ולתת רתיחה של חמש דקות. לכסות לעוד כעשר דקות ולהנמיך את האש לגמרי. לכבות ולתת לכל המים להתאדות.
נעטר בבצל מטוגן
בתאבון