הבורקס הכי טעים שלי – פילו גבינה קריספי

פילו קריספי גבינה מיוחד והכי טעים שיש

מאת – אריקה שיינפלד

 

 

המרכיבים

בצק פילו מוכן

חמאה מומסת להברשה או שמן
מלית-
פטה  עיזים/ רגילה קוביה גדולה לפורר

חבילת טוב טעם 250 גר

2 ביצים

2 כפות קורנפלור

3  בצלים ירוקים וטריים פרוסים דק מאוד

צרור שמיר טרי קצוץ דק

ההכנה

לערבב את המילוי יחד הכל.

מכל עלה מכינים 2 בורקס.

לפתוח עלה של פילו להבריש בשמן .

לחתוך לחצי וכל חצי לקפל אחד על השני .

לשים בקצה של כל מלבן מלית ולסגור למשולש גדול.

לאחר שעשינו את כל המשולשים .

למרוח ביצה ושומשום

לאפות 180 מעלות עד שמשחים

חצי שעה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *