פילו קריספי גבינה מיוחד והכי טעים שיש
מאת – אריקה שיינפלד
המרכיבים –
בצק פילו מוכן
חמאה מומסת להברשה או שמן
מלית-
פטה עיזים/ רגילה קוביה גדולה לפורר
חבילת טוב טעם 250 גר
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
3 בצלים ירוקים וטריים פרוסים דק מאוד
צרור שמיר טרי קצוץ דק
ההכנה –
לערבב את המילוי יחד הכל.
מכל עלה מכינים 2 בורקס.
לפתוח עלה של פילו להבריש בשמן .
לחתוך לחצי וכל חצי לקפל אחד על השני .
לשים בקצה של כל מלבן מלית ולסגור למשולש גדול.
לאחר שעשינו את כל המשולשים .
למרוח ביצה ושומשום
לאפות 180 מעלות עד שמשחים
חצי שעה