כרוב כבוש בהכנה מהירה
מהיר וטעים
מאת – קטרינה יוחננוב
המרכיבים-
ראש כרוב
כמה עלי דפנה,
3-5 גרגרים של פלפל אנגלי
2גזרים ,
פלפל גמבה שני צבעים,
פלפל חריף לפי טעם
לתחמיץ:
ליטר מים רותחים,
כף שמן
כף חומץ,
כף מלח
וחצי כף סוכר
ההכנה –
יש להכין בסיר את התחמיץ – להביא עד לרתיחה .
לשים את הירקות בקערה הכרוב לחתוך דק.
לשפוך את התחמיץ על ההירקות.
לערבב ולסדר בצנצנת.
אחרי שעתיים הכרוב מוכן לאכילה
לשמור בקירור.