פשטידה טעימה במיוחד!
ישר לתבנית ולתנור ואי אפשר להפסיק לאכול
מבטיחה
פשטידת תפוחי אדמה וירק
מאת – צליל אזולאי
המרכיבים-
6 תפוחי אדמה
3-4 גזרים
5 ביצים
צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
כפית כורכום
כפית מרק עוף
אבקת אפייה
כרבע כוס שמן
ההכנה –
להרתיח את תפוחי האדמה וגזרים מקולפים.
לאחר ריכוך- יש למעוך את תפוחי האדמה,
את הגזרים לחתוך לקוביות.
בקערה אחרת, לטרוף 5 ביצים
ולהוסיף צרור של פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, כורכום ואבקת אפייה
לאחד תערובת ולערבב היטב
לשמן היטב את תבנית האפייה – ממליצה על פיירקס או לשים ניר אפיה.
להוסיף את התערובת ולשטח עם כף
לרסס שמן גם מעל.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 40-50 דקות להשחמה.