איזה סיר מטריף
צבעוני ועשיר אין מילים
גם סלמון גם טונה
ברוטב מיוחד וטעים חריף עם זיתים
סיר משפחתי גדול
מאת – Lea Silman Mamne
נסו את המתכון כי ממש מומלץ
המרכיבים-
8 מנות סלמון טרי
4 מנות טונה אדומה טרייה
גמבה אדומה רצועות
10 עגבניות שרי חצויות(אם אין אפשר עגבניות רגילות לקוביות 2-3)
10 שיני שום
קופסא זיתים שעברו בישול- הרתחה במים כמה דקות
כף פפריקה
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
כף מרק עוף
כפית כורכום
כמון
מלח
פלפל
פלפל חריף לפי טעם
כחצי כוס שמן
כוסברה לקישוט
8 מנות סלמון טרי
4 מנות טונה אדומה טרייה
ההכנה-
לשים בסיר שמן
להדליק את האש ולהוסיף את הגמבה עגבניות שום וזיתים.
לטגן כמה דק על אש בינונית.
להוסיף את הזיתים והתבלינים לערבב ולהוסיף שלוש כוסות מים
לבשל עשרים דק מכוסה !
להוסיף את הסלמון .
ולאחר רבע שעה להוסיף את הדג טונה לעוד חמש דקות.
לפזר כוסברה מעל.
בהצלחה
טעים אששש