קיש ברוקולי מדהים ומיוחד

 

 

זהבה מלכה

 

קיש נהדר מדהים בטעמו

הבסיס תוכלו להכין כל ירק בפנים במקום ברוקולי – כרובית פטירות או תרד

מאת – זהבה מלכה

המרכיבים-

לבצק – כוס וחצי קמח

100 גר חמאה

כפית מלח

ביצה

מלית –

פרחי ברוקולי

עגבניות שרי

2 בצלים פרוסים

כפית דבש

מלית –

100 גר' גבינה בולגרית

100 גר' גבינה צהובה

כפית פסטו

שמנת מתוקה אחת

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט מגורר

ההכנה-

להכין את הבצק מהמצרכים ללוש לבצק חלק ולרדד על תחתית תבנית עגולה של פאי 22

מניחים את הבצק להתקרר כחצי שעה במקרר.
בזמן הזה-
להרתיח פרחי ברוקולי 500 גר'  10 דקות ואחר כך להניח במסננת.
מטגנים 2 בצלים במחבת עד להזהבה בסיום להוסיף כף דבש.
לסדר את הבצלים על קרקעית הבצק .
ואז לסדר את הברוקולי .
לערבב את המלית – הכל יחד לפורר הגבינה ולבחוש יחד הכל כולל התבלינים.
לשפוך את המלית על הברוקולי – לקשט בעגבניות שרי.
אפייה בתנור 180 מעלות כ40 או 50 דקות עד שזהוב ואפוי .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *