קיש נהדר מדהים בטעמו
הבסיס תוכלו להכין כל ירק בפנים במקום ברוקולי – כרובית פטירות או תרד
מאת – זהבה מלכה
המרכיבים-
לבצק – כוס וחצי קמח
100 גר חמאה
כפית מלח
ביצה
מלית –
פרחי ברוקולי
עגבניות שרי
2 בצלים פרוסים
כפית דבש
מלית –
100 גר' גבינה בולגרית
100 גר' גבינה צהובה
כפית פסטו
שמנת מתוקה אחת
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט מגורר
ההכנה-
להכין את הבצק מהמצרכים ללוש לבצק חלק ולרדד על תחתית תבנית עגולה של פאי 22
מניחים את הבצק להתקרר כחצי שעה במקרר.
בזמן הזה-
להרתיח פרחי ברוקולי 500 גר' 10 דקות ואחר כך להניח במסננת.
מטגנים 2 בצלים במחבת עד להזהבה בסיום להוסיף כף דבש.
לסדר את הבצלים על קרקעית הבצק .
ואז לסדר את הברוקולי .
לערבב את המלית – הכל יחד לפורר הגבינה ולבחוש יחד הכל כולל התבלינים.
לשפוך את המלית על הברוקולי – לקשט בעגבניות שרי.
אפייה בתנור 180 מעלות כ40 או 50 דקות עד שזהוב ואפוי .