עוגת וניל בחושה ב 10 דקות עבודה
2 תבניות אינגלישקייק
מאת – אתי עג'מי
המרכיבים-
2.5 כוסות קמח מנופה (350 גרם)
1.5 כוסות סוכר (300 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה
2 סוכר וניל
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה או צמחית
# אני השתמשתי בקמח תופח ללא אבקת אפיה
ההכנה –
מחממים תנור ל 170
בקערה אחת לשים את הקמח, א. האפייה הפודינג ולערבב
בקערה שניה להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף תפוח ,
להנמיך מיקסר ולהוסיף תוך כדי הקצפה את השמן בזילוף איטי ואז את השמנת מתוקה להקציף 2 דקות ,
להוסיף את תערובת היבשים לערבב לתערובת חלקה לא יותר מידי.
להעביר ל- 2 תבניות אינגליש .
אפייה 170 מעלות כ- 40 או 50 דקות בתנור
לציפוי לשוקולד-
2 שוקולד לבן
חצי קופסה שמנת מתוקה
בפולסים במיקרו ולערבב כל פעם
לאחר מכן לשפוך מעל העוגות לקשט בסוכריות.
בהצלחה