לחמניות קוטג' וזיתים ב- 5 דקות עבודה

 

אילנה לוי
לחמניות גבינה וזיתים.
מתכון מאת -אילנה לוי
המרכיבים-
4 כוסות קמח לפי כוס מידה או כוס חד פעמית לשתייה חמה.
אבקת אפיה
3 ביצים
250 גר' גבינת קוטג'
250 גר' גבינת פטה
100 גר' גבינה צפתית
250 גר' גבינת לבנה
250 גר' גבינה צהובה
150 גר' גבינת מוצרלה
 קופסה טבעות זיתים
חצי כוס מים כדי שיהיה קל לערבב
חצי כפית פלפל שחור גרוס
ומעט אגוז מוסקט מגורד.
ההכנה –
את כל הגבינות הקשות לגרד בפומפייה. לערבב היטב את כל המרכיבים לתערובת אחידה וחלקה.
בידיים רטובות ליצור עיגולים ולהניח על נייר אפיה משומן קלות, לפזר שומשום.
לרסס מעל במעט שמן ולאפות ב 180 מעלות כ- 30-25 דקות או עד שמזהיבים. להזהר לא לייבש.
בהצלחה – אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *