המתכון מאת שולמית בלולו
ריבת תפוז סיני אין טעים מזה
המרכיבים-
3 כוסות תפוז סיני
2 כוסות סוכר
2 כפות סילאן
מקל קינמון
מיץ לימון
ההכנה –
להשרות את התפוזים למשך שלושה ימים וכל יום להחליף את המים מהברז.
להרתיח מים כ 4 כוסות ל3 כוסות תפוזים .
להוסיף 2 כוסות סוכר.( למי שאוהבת יותר מתוק יכולה להוסיף עוד חצי) להוסיף את התפוזים עם 2 כפות סילאן ומקל קינמון.
לבשל על להבה נמוכה ומידי פעם לערבב לאט כדי שהתפוזים לא יתפוצצו להוסיף מיץ מלימון אחד.
לבשל למשך שעה עד שהרוטב יוצא עינברי ושקוף.
בהצלחה ולבריאות