קלה ונהדרת
עוגת פרג
מתכון מאת מאיה בוטראשווילי
המרכיבים –
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
גביע שמנת חמוצה או קרם קוקוס 200 מל
רבע כוס מים
כוס קוקוס או קמח שקדים
כוס קמח
כוס פרג טחון
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
ההכנה –
אפשר לערבב ביד או להכניס למיקסר
נתחיל להקציף ביצים וסוכר
נוסיף בהדרגה אחר כך את כל שאר החומרים .
נקבל בלילה חלקה
נעביר לתבנית 26 עם חור
או 2 אינגליש קייק
או מלבנית הבינונית
אפייה 170 מעלות עד שיציבה
40 או 50 דקות