עוגת תפוזים עם מרכיב סודי במירקם ענן

זו עוגה שאחרי שתכינו אותה פעם אחת תכינו כל שבוע

עוגת תפוזיזם עננים של מאיה בוטאשווילי

עם מרכיב סודי שעושה את העוגה בטעם בלתי נשכח.

אינסטנט פודינג שגורם לרכות המושלמת של העוגה

המרכיבים-

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

חצי כוס קוקוס

חבילה אינסטנט פודינג וניל

כוס וחצי קמח תופח

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

גרידה מתפוז

ההכנה –

נקציף במיקסר את הביצים ונוסיף סוכר .

נערבב בקערה קמח קוקוס ,אינסטנט .

לאחר במתקבל קצף תפוח ונהדר, נוריד את המהירות של המיקסר לנמוכה.

נוסיף בהדרגה שמן מיץ ואת המצרכים היבשים

לאחר שהבלילה חלקה וללא גושים נעביר לתבנית או מלבנית הבינונית או סיר פלא או 2 אינגליש

אפייה 170 מעלות עד ליציבות 40-50 דקות.

לאחר שהעוגה יצאה מהתנור נרטיב בסירופ –

לא חייבים אבל מוסיף-

נרתיח חצי כוס מים עם חצי כוס סוכר לאחר שנמס נוסיף כפית דבש

ונרטיב את העוגה החמה בעדינות בכף.

נפזר מעט קוקוס למעלה .

המתכון של רונית פרץ

מאיה בוטראשווילי

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *