נקניק שוקולד
מתכון קל וטעים
15׳ דק הכנה
3 מצרכים
המרכיבים-
2 חבילות פתיבר
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל).
2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם).
ההכנה –
1. ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בקערה (במיקרוגל, או בבן מארי) עד לקבלת מסה אחידה.
2. שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות ומעבירים לתוך הקערה עם השוקולד והשמנת ומערבבים היטב
3. יוצרים 2-3 נקניקים בעובי 5 ס"מ ועוטפים בניילון נצמד.
4. עוטפים גם בנייר כסף ומקררים במקרר כ – 5 שעות. 5. שמים את הקוקוס בצלחת שטוחה ומצפים את הנקניק.
6. פורסים ומגישים.
בתיאבון 😋