אסאדו בתנור 5 שעות בישול
צילום תמונה – ליאת לוי
המרכיבים –
קילו עד קילו וחצי אסאדו עם עצם חתוך לקוביות גדולות
5 בצלים פרוסים ל 4
ראש שום חצוי
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות סילאן או דבש
מקל קינמון
חופן שזיפים שחורים יבשים
5 תפוחי אדמה חתוכים ל – 4
ההכנה –
לחמם סיר כבד עם שמן זית ולסגור את הבשר בטיגון בשני צדדים.
אחר כך לסגר בצל בקרקעית
מעליו בשר , שזיפים ,תפוחי אדמה .
לתבל בתבלינים .
להוסיף מים כוס או 2 .
לסגור עם נייר אפייה ולאטום.
מעל עם מכסה ולהכניס לתנור 5 שעות
עד שהבשר רך
תענוג
ממש קל ופשוט להכנה