עוגיות שושנים אהובות ונוסטלגיות

Caroline Cohen Ben Aaron

עוגיות שושנים

המרכיבים –

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

200 מ"ל שמנת חמוצה

3 חלמונים

350 גרם ( 1/2 2 כוסות) קמח

כפית אבקת אפייה

3 חלבונים

כוס סוכר

חבילה אינסטנט פודינג וניל
ההכנה-

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והשמנת החמוצה.

מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבבים.

מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. משהים במקרר 4 שעות לפחות.

מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מוסיפים את הפודינג ומערבבים בעדינות.

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי 3 מ"מ.

מורחים שליש מכמות הקצף על כל חלק. מגלגלים כל חלק לגליל ופורסים לעוגיות בעובי 1/2 1 ס"מ.
שמים על גבי נייר אפייה שושנים.

אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *