עוף בתנור בטעם של פעם עם תפוחי אדמה שחומים

Naama Ariely
אין על העוף הזה הכי טעים וקל להכנה
נעמה אריאלי
המרכיבים-
4 חלקי עוף שוקיים וירכיים או רק שוקיים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
כף פפריקה
6 שיני שום כתוש או כף שום גבישי
רבע כוס  שמן זית
כפית מלח
כפית פלפל שחור
3 כפות קטשופ
3 כפות דבש
2 כפות סילאן
כפית גריל עוף
ההכנה –
לערבב בקערה את כל התבלינים והרטבים עם השמן.
להכניס את חלקי העוף
לערבב טוב טוב.
לחלוט במים את קוביות תפוחי האדמה . לערבב יחד עם העופות.
לשים בתבנית של התנור לכסות עם נייר אפייה ונייר כסף מעל.
אפייה 180 מעלות 40 דקות ואחר כך עוד 40 דקות בלי.
להפוך בזמן האפייה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *