אין על העוף הזה הכי טעים וקל להכנה
נעמה אריאלי
המרכיבים-
4 חלקי עוף שוקיים וירכיים או רק שוקיים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
כף פפריקה
6 שיני שום כתוש או כף שום גבישי
רבע כוס שמן זית
כפית מלח
כפית פלפל שחור
3 כפות קטשופ
3 כפות דבש
2 כפות סילאן
כפית גריל עוף
ההכנה –
לערבב בקערה את כל התבלינים והרטבים עם השמן.
להכניס את חלקי העוף
לערבב טוב טוב.
לחלוט במים את קוביות תפוחי האדמה . לערבב יחד עם העופות.
לשים בתבנית של התנור לכסות עם נייר אפייה ונייר כסף מעל.
אפייה 180 מעלות 40 דקות ואחר כך עוד 40 דקות בלי.
להפוך בזמן האפייה.