
כמו תפוחי אדמה רק כרובית
עכשיו זאת העונה להכין מפרום מכרובית
טעים ברמות שאין לתאר
המרכיבים–
פרקו כרובית לפרחים
בשר טחון חצי קילו
בצל
פטרוזיליה קצת
כפית בהרט למפרום
פרוסת לחם רטובה סחוטה
מלח
פלפל שחור
ביצה
צלחת עם קמח
צלחת עם ביצה עם רסק וקצת מים לערבב
לרוטב-
בצל
עגבניה
סלרי פרוס
גזר פרוס
2 כפות רסק
כפית פפריקה
מלח
פלפל שחור
ההכנה-
לפרק כרובית לפרחים
להכין תערובת הבשר
לטחון בצל עם לחם להוסיף לבשר עם תבלינים וביצה.
לחתוך בכל פרח ולמלא בפנים בבשר .
לצפות בקמח וביצה ולטגן .
בנתיים להכין את הרוטב בסיר רחב
לטגן בצל ,סלרי וירקות.
להוסיף רסק, מלח פלפל שחור ופפריקה עם מים .
לסדר את הכרובית בתבנית לשפוך את הרוטב גם למטה .
לאפות 180 מעלות 40 דקות
במקום בתנור ,אפשר גם לבשל בתוך הסיר.