עוגת גבינה קלה שתמיד מצליחה
תמונה – אורלי זירי
ללא גלוטן מתאימה לפסח גם
המרכיבים-
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
750 גרם גבינה
3 גביעי שמנת חמוצה
4 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות גדושות פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
ההכנה –
נחמם תנור ל 180 מעלות נניח בתנור תבנית של תנור עם 1/3 גובה מים .
טרוף את הביצים והסוכר ,נוסיף הגבינה, שמנת חמוצה,
סוכר וניל, קורנפלור, פודינג וניל ונמשיך לערבב עם מטריפה לבלילה אחידה
.
להעביר את הבלילה לתבנית מלבנית 30 או 25
משומנת בחמאה אפשרות בפיירקס או חד פעמית .
להניח את התבנית בתוך תבנית המים
נאפה חצי שעה על 180 מעלות
לאחר מכן נוריד את חום התנור ל-150 מעלות ונאפה עוד כחצי שעה
בהצלחה!
2 תגובות
שמנת חמוצה מה גודל של הגביע? וכן איזה אחוזי שומן תודה על תשובה
200 מ"ל אפשר 15 או 28