חיתוכיות פרג במיוחד לפורים

 

Elinor barabi

את המתכון הזה אני מכינה פעם בשנה

לפני פורים במיוחד למשלוחי

המנות

ממליצה להכפיל כמות

לתבנית 20/20

המרכיבים

100 גר חמאה

רבע כוס שמנת מתוקה

3 כפות שמן

230 גר קמח – כוס ו-  שני שליש

כפית אבקת אפיה

קורט מלח

פרג –

100 גר פרג טחון

כפית סולת

חצי כוס חלב

חצי כוס סוכר

כפית גרידת לימון

וניל

2 כפות פירורי ביסקוויטים

25 גר חמאה

ביצה m

 

ההכנה

בצק – לערבב  מרכיבים לבצק ,לשים בקירור חצי שעה.

לבשל פרג סוכר סולת וחלב.

לאחר שמסמיך להוריד מהאש.

להוסיף כל שאר הרכיבים.

לקרר.

לחלק בצק ל 3

לרדד כל לריבוע דק .

להניח שכבה ,למרוח מילוי,  שוב שכבה ושוב מילוי

שכבה אחרונה של בצק

אפייה 180 מעלות עד שזהוב

לחתוך אחרי האפייה

לקרר .

 

כאן נמצאת חוברת המתכונים שלנו לפורים 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *