מתכון לקרם בורלה

תהל שער

איך שהקרם הזה הוא טעים

אמאל’ה

קינוח מסעדה בקלות

ניצול החלמונים שנשארים

מאת- תהל שער

המרכיבים-

6 חלמונים
500 מ״ל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
כפית תמצית/ מחית וניל ( איכותית)

ההכנה-
מחממים תנור ל-160 מעלות.
שמים את החלמונים עם רבע כוס סוכר בקערת זכוכית וטורפים היטב.
לוקחים סיר קטן ומרתיחים על הגז את השמנת המתוקה עם המחית וניל והרבע כוס סוכר שנותרה ,

כשהשמנת רותחת מוסיפים בהדרגה את השמנת לחלמונים תוך כדי ערבוב .
מערבבים ומסננים את הבלילה .
מעבירים לכלים עמידים בחום שמים בתבנית עמוקה ,

את התבנית ממלאים במים רותחים.
מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר ולאחר מכן מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
מפזרים סוכר ושורפים בברנר😍

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *