איך שהקרם הזה הוא טעים
אמאל’ה
קינוח מסעדה בקלות
ניצול החלמונים שנשארים
מאת- תהל שער
המרכיבים-
6 חלמונים
500 מ״ל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
כפית תמצית/ מחית וניל ( איכותית)
ההכנה-
מחממים תנור ל-160 מעלות.
שמים את החלמונים עם רבע כוס סוכר בקערת זכוכית וטורפים היטב.
לוקחים סיר קטן ומרתיחים על הגז את השמנת המתוקה עם המחית וניל והרבע כוס סוכר שנותרה ,
כשהשמנת רותחת מוסיפים בהדרגה את השמנת לחלמונים תוך כדי ערבוב .
מערבבים ומסננים את הבלילה .
מעבירים לכלים עמידים בחום שמים בתבנית עמוקה ,
את התבנית ממלאים במים רותחים.
מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר ולאחר מכן מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
מפזרים סוכר ושורפים בברנר😍