פקעות שקדים לחג הפורים💞
אילנה בוכריס
ללא גלוטן מתאים גם לפסח
אפשר עם בוטנים או אגזים טחונים
המרכיבים –
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים
כוס סוכר( שתיה חמה)
1-2 כפות קינמון
מעט ציפורן
1 אבקת אפיה
2 ביצים
ההכנה –
לערבב הייטב את כל החומרים
להוסיף 2 ביצים
ללוש היטב, מניחים למנוחה 10 דקות.
יוצרים עיגולים קטנים
לגלגל באבקת סוכר.
להניח בעטרות נייר מספר 1.5.
לאפות בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות , 8 דקות בדיוק.
לקרר היטב.