קרקרים דקים מלוחים פשוטים וטעימים !
הכי טעימים שהכנתי – אלמוג פיר
המרכיבים-
כוס מים
1/2 שמן רגיל או זית
3 וחצי כוסות קמח- כל קמח גם כוסמין או מלא
כפית מלח ולמי שאוהב יותר מלוח כפית וחצי .
כפית סוכר
לשילוב – שומשום,קצח
ניתן לצפות במה שתבחרו כמובן כגון קצח שומשום מלח וכל מה שעולה בדעתכן ..
ההכנה –
לערבב את חומרי הבצק יחד, בסיום לחלק ל 4 חלקים לעטוף כל חלק בניילון נצמד ולהניח בצד 20 דקות
מרטיבים במטלית לחה את השיש ושמים נייר אפיה (המים על מנת שהנייר ידבק ויהיה נוח לרדד את הבצק)
לוקחים חלק אחד מה4 חלקי בצק מרדדים דק דק דק כמה שיותר דק יותר טוב ויותר טעים .
לאחר מכן להוסיף את הציפוי שבחרתן ולרדד עם המערוך בעדינות על מנת להטמיע את הציפוי בבצק .
לחתוך את הבצק עם גלגלת פיצה הכי נוח לפי דעתי .
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לרבע שעה בערך או עד שהן מזהיבות