קציצות עם מלא הפתעות
מאת אסתר קדוש
המרכיבים –
בצל גדול
כ – 4 עלי סלרי
1/4 מהראש של הכרפס
2 תפו"א בינוניים
2 קישואים בינונים
2 זוקיני בינוני
4 שיני שום כתושות
צרור מכל ירק שמיר ,פטרוזיליה
כפית מלח
כף מרק עוף
כפית מחוקה כורכום
פלפל שחור
ביצה
4 כפות קמח/ קמח מצה
ההכנה –
מגרדים את הירקות ,קוצצים דק הכל ,אפשר במעבד מזון .
סוחטים מנוזלים.
שמים בקערה ומערבבים עם התבלינים ביצה וקמח.
בעזרת ידיים רטובות ,יוצרים קציצות משטחים ומטגנים כ – 4 דקות בערך מכל צד לאחר טיגון מצד אחד עם מזלג לוחצים בעדינות על הקציצה בכדי שגם מבפנים יהיה מטוגן היטב.
בהצלחה