הסלט האהוב עלינו במשפחה
כרוב אדום ממש כמו שמכינים במעדניות טובות
אז אגלה לכם שהסוד הכי חשוב פה זה לקצוץ את הכרוב דק דק
עדיפות במעבד או מנדולינה
ויש גם עוד סוד קטן בתיבול
את הסלט להכין כמה שעות מראש כדי שיהיה טעים
המרכיבים-
כחצי כרוב אדום
מלח – כפית בערך
כפית סוכר (זה הסוד לאיזון טעמים )
מיץ לימון כחצי כוס
3 כפות גדושות במיונז
רבע כוס מים
ההכנה –
את הכרוב נקצוץ דק דק כמו שאמרתי עדיף במנדולינה או מעבד .
לאחר מכן נזרה מלח ונערבב טוב טוב .
בצלחת קטנה נערבב מיונז עם מים ,סוכר ולימון .
נשפוך מעל הכרוב ונערבב טוב טוב.
נשים בקירור כמה שעטת לפני ההגשה .
טועמים לפני כדי לראות ששמנו מספיק מלח ולימון .