סלט כרוב אדום כמו במעדנייה

Yovel Peretz

הסלט האהוב עלינו במשפחה

כרוב אדום ממש כמו שמכינים במעדניות טובות

אז אגלה לכם שהסוד הכי חשוב פה זה לקצוץ את הכרוב דק דק

עדיפות במעבד או מנדולינה

ויש גם עוד סוד קטן בתיבול

את הסלט להכין כמה שעות מראש כדי שיהיה טעים

המרכיבים-

כחצי כרוב אדום

מלח – כפית בערך

כפית סוכר (זה הסוד לאיזון טעמים )

מיץ לימון כחצי כוס

3 כפות גדושות במיונז

רבע כוס מים

ההכנה –

את הכרוב נקצוץ דק דק כמו שאמרתי עדיף במנדולינה או מעבד .

לאחר מכן נזרה מלח ונערבב טוב טוב .

בצלחת קטנה נערבב מיונז עם מים ,סוכר ולימון .

נשפוך מעל הכרוב ונערבב טוב טוב.

נשים בקירור כמה שעטת לפני ההגשה .

טועמים לפני כדי לראות ששמנו מספיק מלח ולימון .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *