עוגיות חיתוכיות פיצוחים וקורנפלקס מפתיעות במיוחד

במטבח בכיף

 

עוגיות פיצוחים וקורנפלקס
קריספיים וטעימים בטירוף
מתכון מאת – אתי זוהר
המרכיבים – 
2 כוסות קורנפלקס רגיל
חצי כוס שומשום
1 כוס גרעיני חמנייה
1 כוס גרעיני דלעת
1 כוס שקדים פרוסים
3/4 כוס דבש  או מייפל
2 כפות שמן (כל שמן שתרצו יעבוד כולל שמן קוקוס)
ההכנה-
 מחממים את המייפל/דבש והשמן בסיר קטן עד שהמייפל חם (אין צורך להגיע ממש לרתיחה חזקה).
בינתיים מערבבים בקערה קורנפלקס, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה ושקדים.
מוסיפים את המייפל והשמן לתערובת ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה.
 מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה משומן מעט בספריי שמן, ומשטחים לשכבה כמה שיותר אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 13 דקות או עד שהכל זהוב יפה.
מקררים לגמרי ורק אז שוברים לצ’אנקים גדולים יותר או פחות,
אל פי העדפתכם, ושומרים בצנצנת סגורה מחוץ למקרר.
חתכתי לריבועים כשזה היה במצב פושר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *