הקציצות הטעימות של החג כרישה (פראסה) עם בשר מב
מבית אמא
מאת –מזל חלפון אוזנה
המרכיבים-
תפוח אדמה אחד
2 פראסות -כרישה
כרבע קילו בשר טחון
מלח
פלפל שחור
מעט מרק עוף(לא חובה)
מעט כורכום
מעט כמון
2 ביצים
קמח מצה בערך שני חופנים
ההכנה –
נבשל תפוח אדמה פרוס לקוביות וכרישה פרוסה.
לאחר שמתרכך נשים במסננת לייבוש.
נטחן יחד , לא למחית לטחון גס במעבד מזון או לרסק כמו פירה.
לערבב יחד עם כל המרכיבים עד שמתקבל עיסה יציבה שאפשר לטגן.
נטגן קציצות בשמן עמוק.
בתאבון
חג שמח.