מצאתי שיטה קלה להכנת הבטטיל/פסטל המושלם
יוצא מדוייק וטעים
באדיבות – Ilanit Kahalon Frenkel
המרכיבים-
לתפוחי אדמה –
5 תפוחי אדמה מבושלים
ביצה
3 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כפות קמח מצה
מלח פלפל שחור
מעט כורכום
300 גר בשר טחון
בצל
מלח
פלפל
בהרט
ההכנה –
נבשל תפוחי אדמה . נקרר ונרסק לפירה.
נוסיף תבלינים ביצה וקמח.
נערבב לבצק.
נטגן בצל נוסיף בשר עד שהכל מבושל ונוסיף תבלינים.
נקרר.
ניקח כדור מהבצק תפוחי אדמה נשים מעל ניילון נצמד בתוך תבנית מאפינס.
נרדד דק ואז נכניס מילוי.
נכדרר בעזרת הניילון לכדור סגור.
נוציא מהניילון ונעגל לצורת קובה.
כאן תוכלו לראות איך מכינים בסרטון
נטגן להזהבה בשמן עמוק.