העוגה שלא מוותרים עליה כל פסח
היא נהדרת
מאת בלה שליו
המרכיבים-
4 ביצים
שקית אבקת אפייה
סוכר וניל
חצי כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כוס ורבע קמח תופח לפסח
2 כפות מים
100 גר' שוקולד מריר מגורד
חצי כוס אגוזים קצוצים
3/4 כוס קוקוס
קרם-
אריזה וחצי שמנת מתוקה
שקית אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
ההכנה –
לערבב שוקולד ,אגוזים וקוסקוס , להשאיר רבע כוס בצד.
את השאר לערבב בקערה עם קמח ואבקת אפייה.
להקציף ביצים עם סוכר , להוסיף בהדרגה את כל המרכיבים
ואז להוסיף את קערת החומרים היבשים.
לערבב טוב .
להעביר תבנית 26 .
אפייה 180 מעלות 40-50 קות.
לאחר האפייה שמתקרר.
להקציף
שמנת מתוקה עם אינסטנט וחלב
לצפות העוגה ולפזר למעלה את האגוזים עם השוקולד והקוקוס שהשארנו בצד.