צ'יפס חציל זה יפה וטעים
מאת דקר כהן
המרכיבים –
2,3 חצילים
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
מלח
פלפל
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
חצי כוס מים
ביצה
ההכנה –
לחתוך חציל לרצועות עבות קצת יותר מציפס רגיל.
לערבב בקערה עם מים ומלח חצי שעה
לסנן ולנגב בנייר סופג.
לערבב מרינדה –
פפריקה ,חצי כפית כורכום פ.שחור מלח,חצי כוס קמח תפו"א,
ביצה,חצי כוס מים חד"פ
לערבב ,להכניס ולצפות רצועות החציל למנוחה 10 דקות .
לחמם סיר /מחבת שמן עמוק
לטגן להזהבה,להוציא לרשת צינון.