הפחזניות המושלמות שלי וגם כשל"פ

 

הפחזניות שלי 🤍

מאת – סיוון בוחבוט

 

 

המרכיבים –

100 גר חמאה

כוס מים

כף סוכר

חצי כפית מלח

3/4 כוס קמח תופח פסח

3 ביצים

ההכנה –
בסיר קטן ממיסים 100 גרם (חצי חפיסה) חמאה/מחמאה לפרווה
כוס מים (כוס=שתיה חמה חדפ)
כף סוכר
חצי כפית מלח
כשהכל נמס ומבעבע מוסיפים 3/4 כוס קמח תופח של פסח
עם כף עץ מאחדים הכל לבצק מורידים מהגז ומעבירים לקערת מיקסר
מערבלים כ 4-5 דקות את הבצק כדי שיתקרר אסור לעבוד איתו חם
לאחר שהבצק התקרר מעבירים למהירות בינונית
מוסיפים 3 ביצים כל פעם אחת אחת עד לאיחוד.
מגבירים מעט את העוצמה ומערבבים עוד כ 2 דקות לאיחוד
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים לתבנית עם נייר אפייה
180 מעלות טורבו !!
25 דקות לא יותר
או אם הם השחימו מאוד למעלה לכבות את
התנור ולא להוציא את התבנית
להשאיר את התנור מעט פתוח 10 דקות ואז להוציא את הפחזניות
בהצלחה

קרם –

להקציף

2 שמנת מתוקה

אינסטנט וניל

חצי כוס חלב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *