מתכון לשניצל פטנט – השניצל הטעים בעולם

 

Galit Daniel – מתכון מעולה יצא סוף הדרך

 

 

רוצים לקבל מתכונים שלנו לנייד שלכם

כל המתכונים הכי חדשים ישירות נשלחים לווטסאפ

מצטרפים בלחיצה פה – קבוצת ווטסאפ הסודות של אמא 

מתכון לשניצל פטנט- השניצל הטעים בעולם ושתכינו אותו ככה
לא תכינו אחרת
המתכון של שף דוד David Guedj
עם שינויים קטנים שלי
המרכיבים-
 ק"ג חזה עוף פרוס (שניצלים)
 כוס קמח תופח
2 ביצים
 כוס מים קרים
 כפית מלח
2 כפיות חרדל דיז'ון
חצי כפית פפריקה
חצי כפית שום גבישי
500 גרם פירורי לחם זהובים
100 גרם שומשום
שמן עמוק לטיגון
ההכנה-
מערבבים בקערה את קמח, ביצים, מלח, תבלינים והמים היטב עד לקבלת מירקם חלק וסמיך.
מכניסים את חזה העוף לבלילה ומערבבים היטב.
 מכינים  קערה עם פירורי הלחם והשומשום.
מעבירים את השניצלים מהבלילה אחד אחד לקערה עם פירורי הלחם
ובעדינות הופכים תוך כדי דפיקה על נתח העוף עד לציפויי מושלם של השניצל
שכל הנתחים מצופים מחממים שמן עמוק במחבת
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת קריספיות מושלמת.
מעבירים לנייר סופג ומגישים ישר.
גם אחרי כמה ימים השניצל נישאר קריספי שהוא יוצא מהמקרר.
מלי ושלום נחמני – הכנתי היום תודה רבה מתכון נדיר
הלנה יפת אברהם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *