העוגה הזו פשוט מושלמת
עוגת שוקולד רכה וטעימה
המתכון מאת מרסל אזולאי
הכי מוצלחת שיש
אני אוהבת להכין אותה כי היא תמיד מצליחה
קלה וטעימה
רוצים לקבל מתכונים שלנו לנייד שלכם
כל המתכונים הכי חדשים ישירות נשלחים לווטסאפ
מצטרפים בלחיצה פה – קבוצת ווטסאפ הסודות של אמא
המרכיבים –
5 ביצים
כוס סוכר
2 כפות קקאו
2כפות שוקולית
1אפייה
כוס מים רותחים
כוס שמן
2 כוסות קמח
כוס שמנת מתוקה/פרווה
קרפ-
200 גר' שוקולד מריר
חצי אריזה שמנת מתוקה /פרווה
לקשט פירורי חלבה אם אוהבים
ההכנה-
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם כוס סוכר
בקערה נוספת נערבב את
החלמונים, נוסיף
כוס שמן
כוס שמנת מתוקה
קקאו
שוקולית אבקת אפייה
ואת המים.
בסוף נוסיף את הקמח .
נערבב לתערובת חלקה
ונוסיף את החלבונים בקיפול עדין. שהתקבלה בלילה חלקה נעביר לתבנית 24 -26
או מלבנית.
לאפות בחום של 170 מעלות למשך חצי שעה או 40 דקות
לקרם –
2 שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה להמיס במיקרו