תפוחי אדמה נדירים לא פחות מזה !

 

מלי מאירוב

תפוחי אדמה נדירים ובקלי קלות ❤

המרכיבים-

כ – 10 תפוחי אדמה קטנים

כחצי כוס שמן זית

כפית מלח

כוסברה או פטרוזיליה יבשה כפית

פלפל שחור גרוס

מעט כורכום

פפריקה

ההכנה –

להרתיח את תפוחי האדמה עם הקליפה במים עד ריכוך.להעביר למסננת. בקערה לערבב יחד  חצי כוס שמן זית,כפית מלח,כפית כוסברה יבשה או פטרוזיליה יבשה,כפית פלפל שחור גרוס,חצי כפית כורכום,רבע כפית פפריקה.

לסדר את תפוחי האדמה בתבנית ולמעוך –  לתת דפיקה עם פטיש שניצלים.

להבריש את השמן המתובל  עם מברשת מעל תפוחי האדמה ולראות שכל העשבי תיבול עליהם.

להכניס לתנור על גריל 200 מעלות מדף אמצעי עד שמזהיב ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *