עוגיות סולת קוקוס מושלמות
פרווה ללא מרגרינה !
במיוחד למכורי הקוקוס כמוני
המרקם קראנצ'י מעט בגלל הסולת ובנוסף הפנים ברכות עדינה וטעם הקוקוס והסולת יחד נדיר!!
מאת אילנה טל
המרכיבים –
3 ביצים
כוס סוכר
¼ כפית מלח
חצי כוס שמן
כף ריבת משמש
כף גרידת תפוז ולימון
כוס וחצי סולת
כוס וחצי קוקוס טחון
ההכנה –
לערבב ביצים סוכר ומלח .
להוסיף את שאר המרכיבים בהדרגה לערבב ואז
ללוש עם הידיים לבצק חלק,
התערובת יוצאת ממש רכה
ככה היא צריכה לצאת.
להניח בצד 5 דקות
מכינים קערית עם אבקת סוכר
מכדררים כדורים קטנים וטובלים באבקת סוכר
למי שיש חותמות לעוגיות זה ממש מתאים למתכון הזה למי שלא פשוט לכדרר כדור ולמעוך,
אפשר להוסיף צורה עם מזלג
לסדר בתבנית בינתיים הסוכר מעט נספג אז פיזרתי בעזרת מסננת עוד קצת אבקת סוכר לפני האפיה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות או עד שמעט מזהיב!!
2 תגובות
האם אפשר להכין ללא ריבת משמש?
כן