עוגיות פיצוחים וקורנפלקס
קריספי טעים בטירוף
כל הרשת גועשת – כולם מכינים את החטיפים האלה !!!
אתם חייבים לנסות
פרווה
מאת – אסתי
מצרכים בכוס חד.פעמי לשתיה חמה
המרכיבים-
2 כוסות קורנפלקס רגיל
חצי כוס שומשום
1 כוס גרעיני חמניה
1 כוס גרעיני דלעת
1 כוס שקדים פרוסים
3/4 כוס מייפל ( אני שמתי דבש ! )
2 כפות שמן (כל שמן שתרצו יעבוד כולל שמן קוקוס)
הכנה-
מחממים את המייפל והשמן בסיר קטן עד שהמייפל חם (אין צורך להגיע ממש לרתיחה חזקה).
בינתיים מערבבים בקערה קורנפלקס, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה ושקדים ושומשום .
מוסיפים את המייפל והשמן לתערובת ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה.
מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה משומן מעט בספריי שמן, ומשטחים לשכבה כמה שיותר אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 13 דקות או עד שהכל זהוב יפה.
מקררים לגמרי ורק אז שוברים לצ’אנקים גדולים יותר או פחות, אל פי העדפתכם, ושומרים בצנצנת סגורה מחוץ למקרר.
מי שרוצה להשקיע בצורה לעוגיות עגולות כמו שאני הכנתי .
.פשוט לוקחים כפית מהעיסה מכניסים לתוך רינג משטחים מעט ומרימים את הרינג !
כך עושים עם שאר העוגיות ..ומכניסים לאפיה כמובן !
באהבה. אסתי
קרדיט מתכון לרחל קוריאט