תפוחי אדמה מעוכים קל להכין ,קריספי פשוט נדיר

סימה כהן עוזר

 

לאוהבי תפוחי אדמה שרוצים קצת לגוון
תפוחי אדמה מעוכים הכי קריספי שיש
מאת –  סימה כהן עוזר
המרכיבים-
תפוחי אדמה קטנים או בינוני  כ- 20
כחצי כוס שמן זית
מעט כורכום לצבע
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עלי טימין
ההכנה –
לבשל תפוחי אדמה  במים חמים, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
למעוך קלות במזלג, למרוח כל אחד בשמן זית שמעורבב עם כורכום (בשביל הצבע המהמם),
קצת מלח גס מלמעלה,
עלי טימין ולהכניס לתנור אפייה בגריל או אפייה בחום גבוה עד שמזהיב ונצרב קלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *