עוגת גבינה עם פירורי בצק של פעם

אסתי
 
 
 

מתכון לעוגת גבינה עם פירורי בצק של פעם

עוגת גבינה פירורים אפויה
חלומית
המתכון מאת – אסתי
לתבנית קטנה 22'
המרכיבים-
לבסיס:
3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 300 גר'
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
למילוי:
3 גבינה לבנה רגילה 750 גר'
3/4 כוס סוכר
2 כפות מלאות פודינג וניל
3 ביצים
מעט גרידת לימון
ההכנה-
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה בינוני
הכנת מילוי גבינה-
בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב לאיחוד בעזרת כף בלבד !
יוצקים את הבלילה על שכבת הבצק ומשטחים
מעל שכבת הבלילה מפזרים את כוס הפירורים ששמרנו בצד
מכניסים לתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות למשך 45 עד 50 דקות. או עד להזהבה נאה .
כשהעוגה יוצאת מהתנור היא עדיין רוטטת ובה בסדר .אחרי קירור היא מתייצבת !
באהבה ❤️
 
 

Cheese Cake with Crumbs (old forgotten recipe)

Baked Crumb Cheesecake
Dreamy /Esty
Supplies for a small 22' template.
 
300 gr flour
3/4 cup of sugar
1 egg
1 bag of baking powder
1 bag of vanilla sugar
1 cup of oil
To be filled in:
3 plain white cheese
3/4 cup of sugar
2 full spoons of vanilla pudding
3  eggs
A little lemon zest
How to prepare:
In a bowl put all the base ingredients in and mix well with a fork until you get crumbed dough
Take one glass from the dough crumbs and put aside (to scatter on top).
The remaining dough crumbs tighten well on a medium baking pan
Preparation of cheese filling:
In a separate bowl, put all the filling ingredients in and mix well to combine with only a spoon!
Pour the batter on the dough layer and surfaces
Over the batter layer scatter the glass of crumbs we kept aside
Put in the oven that preheated at 180 degrees for 45 to 50 minutes. Or up to gold, nice.
When the cake comes out of the oven it still vibrates and is fine. After cooling, she is in shape!
With love ❤️

עולם שלם של עוגות גבינה:

עוגת גבינה היא קינוח אהוב ומוכר, אך ידעתם שישנם סוגים רבים ושונים של עוגות גבינה? כל סוג מתאפיין במרקם, בטעם ובתהליך ההכנה הייחודי שלו.

הנה כמה מהסוגים הפופולריים ביותר:

1. עוגת גבינה ניו יורקית:

  • מרקם כבד וקרמי
  • עשויה מגבינת שמנת עשירה
  • אפייה בתנור במים
  • ידועה בגובה שלה ובציפוי השמנת החמוצה הקלאסי

2. עוגת גבינה איטלקית:

  • מרקם קל ואוורירי
  • עשויה מגבינת ריקוטה או מסקרפונה
  • אפייה קצרה בתנור או אפילו ללא אפייה
  • מגיעה במגוון טעמים, כמו לימון, שוקולד ופירות

3. עוגת גבינה אפויה:

  • מרקם יציב וחתוך
  • עשויה מגבינת קוטג' או גבינת שמנת
  • אפייה ארוכה בתנור
  • מגיעה במגוון טעמים וקישוטים

4. עוגת גבינה קרה:

  • מרקם קרמי ורך
  • ללא אפייה, מותשת במקרר
  • עשויה מגבינת שמנת, ג'לטין ועוגיות טחונות
  • מגיעה במגוון טעמים וקישוטים

5. עוגת גבינה טבעונית:

  • ללא מוצרי חלב
  • עשויה מאגוזים, טופו, שקדים או זרעי צ'יה
  • מגיעה במגוון טעמים ומרקמים

ההבדלים העיקריים בין סוגי עוגות גבינה:

  • סוג הגבינה: גבינת שמנת, ריקוטה, מסקרפונה, קוטג', טופו ועוד
  • אופן ההכנה: אפייה, אפייה קצרה, ללא אפייה
  • מרקם: כבד, קל, יציב, קרמי
  • טעם: קלאסי, לימון, שוקולד, פירות ועוד
  • קישוט: שמנת חמוצה, פירות, שוקולד, פירורים ועוד

לעוד מתכונים אצלינו באתר עוגות גבינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *