מאפה מוקרם טעים בטירוף שלא תוותרו עליו

עו'ד קרן שנידר ויצמן

 

מאפה מוקרם טעים בטירוף שלא תוותרו עליו

את המאפה מכינים בפיירקס מלבני
מאת – עו'ד קרן שנידר ויצמן
המרכיבים-
שקית ברוקולי קפוא
שקית כרובית קפוא
בצל גדול
50 גר' חמאה
2 שיני שום
2 כפות קמח
כוס חלב
שמנת מתוקה או לבישול
מלח
פלפל
אגוז מוסקט בקטנה
כחצי כוס מוצרלה מגורדת
50 גר'  פרמז'ן מגורדת
ההכנה –
בפיירקס לסדר צמוד שקית כרובית ושקית ברוקולי , לערבב ביניהם
במחבת לטגן בצל גדול ב 50 גרם חמאה
 להוסיף 2 שיני שום פרוסות
מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים מהר שיימס
מוסיפים כוס חלב ומערבבים טוב טוב ושמנת לבישול
לתבל במלח פלפל ואגוז מוסקט
לבשל עוד כמה דקות שיתאחד
לשפוך את כל הרוטב מעל הירקות
מעל לפזר פרמזן ומוצרלה מגוררת
ולתנור על 180 מעלות לחצי שעה
בתאבון ❤️

מאפה מוקרם: מנה קלה, טעימה ומרשימה

מאפה מוקרם הוא מנה קלאסית שמתאימה לכל אירוע.

הוא קל להכנה וניתן להכין אותו מראש, מה שהופך אותו לאופציה מושלמת לארוחת ערב או לאירוח.

טיפ-

חממו את התנור מראש: חשוב לחמם את התנור לטמפרטורה גבוהה כדי לקבל מאפה קריספי מבחוץ ורך מבפנים.

מאפה מוקרם הוא מנה קלה, טעימה ומרשימה שכל אחד יכול להכין. אז למה אתם מחכים? התחילו לאפות!

חג שבועות שמח!

מתכונים לשבועות 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *